Winkelwagen

Auto verlagen

Het aanbrengen van verlagingsveren om een auto te verlagen brengt meerdere voordelen met zich mee. Wel zijn er een paar dingen waar je rekening mee moet houden. Onze professionele monteurs weten wat belangrijk is op het gebied van auto verlagen en verlagingsveren.

Voordelen van verlagingsveren

Een auto verlagen zorgt voor een sportieve en strakke uitstraling. Met verlagingsveren zorg je dat jouw auto net wat anders is dan de anderen. Naast dat het bevorderlijk is voor de uitstraling brengt het ook andere voordelen met zich mee. Verlagingsveren brengen het zwaartepunt van de auto dichterbij het wegdek, hierdoor heeft de auto een betere wegligging. Daarnaast heb je ook minder last van overhellen in de bochten en het duikeffect bij remmen. Je profiteert dus door de verlagingsveren van een verbeterde stabiliteit waardoor jouw veiligheid er ook op vooruit gaat.

Eibach verlagingsveren

Eibach is wereldwijd één van de bekendste merken als het gaat om verlagingsveren. Er wordt bij dit merk vooral gekeken naar de balans tussen een optische verlaging en behoud van het rijcomfort. Want het is natuurlijk belangrijk dat de sportieve look weinig of geen invloed heeft op het comfort. Het is mogelijk om bij ons een Eibach verlagingsset aan te schaffen. Naast het aanschaffen is het bij ons ook mogelijk om de verlagingsveren te laten monteren.

Professioneel advies in verlagingssets

Onze monteurs zijn professioneel en geven u een eerlijk advies. Bij het verlagen van je auto nemen we altijd de apk richtlijnen mee. Zo kom je bij de volgende keuring niet voor verassingen te staan. Daarnaast is het belangrijk dat de schokdempers niet versleten zijn. Bij versleten schokdempers heeft de auto namelijk minder remmend vermogen en is er meer kans op aquaplanning. Bel direct met onze vestiging om u te laten adviseren of direct een afspraak in te plannen.