Winkelwagen

Garage De Sprint Rotterdam Stadionweg

Welkom bij garage De Sprint Rotterdam Stadionweg

De Sprint Rotterdam Stadionweg is een ultramoderne onderhouds- en montagelocatie voorzien van de nieuwste, hightech apparatuur. Of u nu komt voor regulier onderhoud (olie verversen, kleine- of grote beurt), reparaties, APK, airco servicebeurt of een officiële merkbeurt, bij De sprint bent u altijd aan het juiste adres.

Als wij tijdens het reguliere onderhoud of bij de APK constateren dat er reparaties nodig zijn nemen wij altijd telefonisch contact met u op om u uitgebreid te informeren, ook over de kosten. Zo komt u achteraf nooit voor onverwachte financiële tegenvallers te staan 

De nieuwste montagemachines zorgen voor een snelle bandenmontage. Wij leveren alle A-merken en een aantal kwalitatief hoogwaardige huismerken met een optimale prijs-kwaliteitsverhouding. Aan u de keuze! Bent u op zoek naar nieuwe wielen? Dan adviseren onze specialisten u graag. Uiteraard ligt de keuze altijd bij u. Zo krijgt u altijd de juiste wielen voor uw auto. Uiteraard verrichten wij al onze werkzaamheden tegen scherpe, zeer concurrerende tarieven.

De Sprint Rotterdam Stadionweg

Stadionweg 53

3077 AS Rotterdam

Tel: 010 - 483 00 44

Email: stadionweg@desprint.nl

Kvk nr.: 24149869

Btw nr.: NL825531470B01

Op de vestiging Stadionweg kunt u terecht voor onderstaande producten en werkzaamheden: