Winkelwagen

Corona maatregelen

Corona maatregelen

Onze filialen zijn open. We houden de ontwikkelingen rond het coronavirus nauwlettend in de gaten en volgen de richtlijnen van het RIVM en de GGD. De gezondheid van onze medewerkers en onze bezoekers heeft bij ons uiteraard de hoogste prioriteit.

Wij hebben de volgende aanvullende voorzorgsmaatregelen genomen:

Onze leveranciers leveren de goederen tot de deur. Chauffeurs komen niet meer binnen.
 
Wij vragen u de auto alleen te komen brengen en halen en waar mogelijk niet meer te wachten in onze receptie. Zodra de auto klaar is, nemen wij direct contact met u op.
 
Wij vragen u bij het brengen van u auto uw sleutel op de balie neer te leggen waarna onze filiaalmanager deze kan pakken, zonder contact met elkaar te hebben.
 
Medewerkers die in uw auto rijden, zijn zich extra bewust van hygiëne. Na elk contact met de auto wassen ze hun handen.
 
Maakt u een online afspraak? Dan stellen wij het op prijs als u vooraf betaald. Als dit niet mogelijk is, geven wij de voorkeur aan pinbetaling. Wij reinigen het pinapparaat meerdere keren per dag.
 
Bij contante betaling graag het geld op de balie neerleggen, waarna onze filiaalmanager dit kan pakken, zonder contact met elkaar te hebben.
 
Bent u verkouden of hoest u? We vragen je dan de afspraak telefonisch te verplaatsen. Wij helpen u dan graag op een later moment.

Wij staan altijd voor u klaar om u zo snel mogelijk te helpen, zodat u een veilige en goed rijdende auto beschikbaar hebt.