Winkelwagen
Velgen

Velgen

Kies de juiste velg voor uw auto

Velgenwereld is dé specialist op het gebied van lichtmetalen velgen. Wij leveren alle Premium merken voor alle merken en typen auto’s. Daarnaast hebben wij een zeer ruime keuze in een aantal stijlvolle eigen merken. Deze zeer concurrerend geprijsde alternatieven merken zoals Mille Miglia, Moncao en Inter-Action zijn kwalitatief hoogwaardige merken die in zowel zomer- als speciale winteruitvoeringen beschikbaar zijn.

Laat u door onze specialisten informeren en adviseren over de verschillende merken in ons assortiment. Wij hebben altijd een passende oplossing voor uw eigen smaak.

Huidige filters
 1. Diameter (wiel) 19
Merk
 1. ALUTEC 29 artikelen
 2. ANZIO 2 artikelen
 3. ATS 16 artikelen
 4. AUTEC 16 artikelen
 5. BBS 7 artikelen
 6. BORBET 4 artikelen
 7. CMS 23 artikelen
 8. MAK 66 artikelen
 9. MILLE MIGLIA 22 artikelen
 10. MONACO 61 artikelen
 11. MONACO WHEELS 2 4 artikelen
 12. O1 6 artikelen
 13. ORIGINAL EQUIPMENT 4 artikelen
 14. RIAL 8 artikelen
 15. RONAL 4 artikelen
 16. SOLEIL 10 artikelen
Prijs
TPMS geschikt
 1. J 280 artikelen
Winter
 1. N 122 artikelen
 2. J 160 artikelen
TÜV
 1. J 159 artikelen
 2. N 107 artikelen
Diameter (wiel)
Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.
Filter  
 1. Diameter (wiel) 19
Alles wissen
Merk  
Prijs  
TPMS geschikt  
Winter  
TÜV  
Diameter (wiel)  
Vul uw kenteken in of selecteer uw automerk, type en uitvoering.

Velgenwereld, uw velgenspecialist

Velgenwereld is dé velgenspecialist voor alle merken lichtmetalen velgen. Naast alle gerenommeerde Premium merken leveren wij, in iedere prijsklasse en voor ieder budget, ook een aantal kwalitatief hoogwaardige alternatieven. Eigen merken die niet onder doen voor de originele velgen van uw auto. In onze nieuwe lijnen van eigen velgenmerken passen nu zelfs de originele naafkappen van uw automerk. Onze specialisten zorgen, terwijl u wacht, voor een snelle en professionele montage van uw nieuwe velgen. Heeft u online nog geen keuze kunnen maken? Neem dan eens een kijkje in onze uitgebreide showroom. Hier presenteren wij een groot deel van ons assortiment zodat u de verschillende merken en uitvoeringen goed met elkaar kunt vergelijken. Afhankelijk van het merk en type van uw auto geven wij u, op basis van onze jarenlange ervaring, een vrijblijvend merk- en typeadvies. Aan u de keuze!

WhatsApp Chat WhatsApp Chat