Winkelwagen

Welkom bij Velgenwereld

Velgenwereld is dé banden- en wielenspecialist in de regio Groot-Rotterdam. Naast alle gerenommeerde Premium merken banden en wielen leveren wij, in iedere prijsklasse en voor ieder budget, ook een aantal kwalitatief hoogwaardige alternatieven. Eigen merken die niet onder doen voor de originele banden of velgen van uw auto. In onze nieuwe lijnen van eigen velgenmerken passen nu zelfs de originele naafkappen van uw automerk. Voor de banden bieden wij een groot aantal kwalitatief hoogwaardige eigen merken. Informeer naar de mogelijkheden. Onze specialisten zorgen terwijl u wacht, voor een snelle en professionele montage van uw banden en wielen. Heeft u online nog geen keuze kunnen maken voor uw nieuwe velgen? Neem dan eens een kijkje in onze uitgebreide showroom. Hier staat een groot deel van ons assortiment zodat u de verschillende merken en uitvoeringen goed met elkaar kunt vergelijken. Afhankelijk van het merk en type van uw auto geven wij u, op basis van onze jarenlange ervaring, een vrijblijvend merk- en typeadvies. Aan u de keuze!

Daarnaast is Velgenwereld specialist op het gebied van onderhoud en reparatie van uw auto, ongeacht het merk, type of de leeftijd. Of het nu gaat om regulier onderhoud of reparatie, een APK of een aircoservicebeurt of van olie verversen tot een uitgebreide (merk)beurt, onze ervaren onderhoudsspecialisten staan voor u klaar! Wij denken graag met u mee om ook voor uw merk en type auto het juiste kwaliteitsonderhoud te leveren tegen zeer concurrerende tarieven. Op basis van heldere scherpe standaardtarieven maken wij altijd vooraf een prijsopgave. Mochten we tijdens het reguliere onderhoud of bij de uitvoering van een reparatie constateren dat er extra onderhoud of reparaties nodig zijn dan nemen wij altijd telefonisch contact met u op voor overleg en een aanvullende prijsopgave. Pas na uw goedkeuring worden de extra werkzaamheden uitgevoerd. Zo staat u achteraf nooit voor financiële verrassingen. Stel regulier onderhoud niet uit. Voorkom onverwacht hoge kosten aan uw auto en laat Velgenwereld het jaarlijkse onderhoud inclusief eventuele APK uitvoeren. Wel zo’n gerust gevoel!

Online shop banden

Bij Velgenwereld kunt u ook heel eenvoudig zelf uw banden bestellen met ons online bestelsysteem. Als u de juiste banden gevonden heeft kunt u, als onderdeel van het bestelproces, ook direct één van onze montagevestigingen selecteren. Uiteraard kunt u veilig en snel online betalen. Kiest u er liever voor om, na montage, in het filiaal te betalen? Dat kan ook. Kies dan ‘betalen in de vestiging’. Plan een afspraakverzoek in en wij bevestigen u per telefoon binnen 4 uur of het door u gewenste tijdstip bij de gekozen vestiging nog beschikbaar is. Is dat niet het geval dan plannen we in overleg met u een afspraak op een tijdstip dat voor u het beste past. Wilt u de banden ongemonteerd meenemen? Ook dan bellen we even met u om er voor te zorgen dat altijd de juiste banden voor u klaarliggen. Optimale klantenservice met persoonlijk contact. Dat vinden wij heel belangrijk!

Bestel online banden

Online shop Wielen

U kunt u wielen ook online bij Velgenwereld bestellen. In onze onlineshop kunt u op basis van een aantal eenvoudige zoekcriteria (kenteken of een combinatie van merk, type en bouwjaar van de auto) in slechts enkele stappen bekijken welke wielen er voor uw auto beschikbaar zijn. Nieuwe wielen uitzoeken is leuk maar vraagt ook om de juiste expertise. Omdat de eisen waaraan een wiel moet voldoen per auto nogal kunnen verschillen zullen wij uw online bestelling, als extra service altijd even goed controleren. Binnen 4 uur na bestellen nemen wij telefonisch contact met u op om de aanvraag nog even door te nemen om er zeker van te zijn dat de wielen ook daadwerkelijk gaan passen. Mocht dit toch niet het geval zijn dan adviseren wij u vrijblijvend over de juiste wielen voor uw auto. U ontvangt daarna per mail onze nieuwe offerte. Na uw akkoord zullen wij de wielen (en eventuele banden) voor u bestellen. Wij maken dan tevens een montageafspraak met u. Komt u er online toch niet helemaal uit. Geen probleem, neem contact met ons op en onze specialisten helpen u graag.

Bestel wielen online