Winkelwagen

Makkelijk jouw nieuwe velgen online bestellen

Vul de gegevens van de auto in om te zien welke velgen er op uw auto passen

  • Snelle verzending
  • Montage mogelijk
  • 5 jaar garantie*
  • Fysieke showroom 300m2

Velgenwereld is dé online banden- en velgenspecialist. Ons assortiment bestaat uit alle gerenommeerde Premium merken banden en velgen, maar ook een aantal kwalitatief hoogwaardige alternatieven. Wij leveren in iedere prijsklasse en voor ieder budget. Je kunt bij ons terecht in onze online shop, maar ook in onze fysieke showroom. Op die manier maken wij banden en velgen kopen een stuk gemakkelijker voor onze klanten. Onze showroom is maar liefst 300m2 groot en geeft een groot deel van ons assortiment weer. Liever online ons assortiment bekijken? Dat kan natuurlijk ook. Velgenwereld biedt online hetzelfde uitgebreide assortiment aan als in de fysieke showroom. Afhankelijk van het merk en type van de auto geven wij, op basis van onze jarenlange ervaring, een vrijblijvend merk- en typeadvies.

Voor onderhoud en reparatie van een auto verwijzen we je graag door naar Autostop. Je kunt daar terecht voor onderhoud en reparatie van je auto, ongeacht het merk, het type of de leeftijd. Of het nu gaat om regulier onderhoud of reparatie, een APK, olie verversen of een grote of kleine beurt: onze ervaren onderhoudsspecialisten staan voor je klaar!

Velgen kopen

Velgen kopen kan heel eenvoudig gedaan worden via ons online bestelsysteem. Door het invullen van een kenteken of door het selecteren van een automerk, type en uitvoering, komen de velgen die onder jouw auto passen direct naar voren.

Je kunt bij Velgenwereld veilig en snel online betalen. Wanneer je een afspraakverzoek indient streven wij ernaar om binnen vier uur na indienen telefonisch contact met je op te nemen. Tijdens dit contactmoment kunnen we bevestigen of het door jou gewenste tijdstip het gekozen montagepunt nog beschikbaar is. Mocht dit niet het geval zijn, dan kijken we samen naar een andere oplossing. Liever de banden ongemonteerd meenemen? Ook dan zoeken we even telefonisch contact om ervoor te zorgen dat de juiste banden klaarliggen. We bieden ook de mogelijkheid tot verzending naar een eigen afleveradres.

Banden kopen

Banden kopen bij Velgenwereld? Ook dat kan gemakkelijk via onze online shop. Op basis van een aantal eenvoudige zoekcriteria (een kenteken of een combinatie van merk, type en bouwjaar van de auto) kan je in slechts enkele stappen bekijken welke banden er voor jouw auto beschikbaar zijn. Nieuwe banden uitzoeken is leuk, maar vraagt ook om de juiste expertise. En die hebben we bij Velgenwereld in huis.

Heb je een bestelling geplaatst? Dan neemt één van onze specialisten binnen vier uur na het plaatsen van de bestelling telefonisch contact met je op. Tijdens dit contactmoment nemen wij je bestelling of aanvraag nog even goed door om er zeker van te zijn dat de bestelde wielen of banden ook daadwerkelijk gaan passen. Is dit niet het geval, dan adviseren we je vrijblijvend over de juiste banden voor jouw auto en ontvang je per mail onze nieuwe offerte. Akkoord met de offerte? Dan bestellen wij de banden en maken we samen direct een montageafspraak. Kom je er online niet uit? Neem dan contact op met onze klantenservice.